Önskelista för julklappar färdig!

Se hit alla ni som tycker om oss… nu har vi kommit på vad vi önskar oss i julklapp i år. Nog kan man inte vara ute i för god tid eller?!
Vad sägs om dessa skönheter? Kommer de passa bra på våran Katamaran tror ni?
Pink-kitchen

Problemet är att vi redan har en fullt fungerande Moccamaster och det känns som ganska onödigt att lägga 2500:- på en ny bara för att den är rosa. Men det kanske finns någon vänlig själ där ute som tycker att vi är värda en sådan – man måste ju slänga ut trådar och se om det nappar 🙂
2012 var tydligen hörlurarna årets julklapp och året innan dess var det matkassen. Vi tror att årets julklapp kan komma att fokusera mer på upplevelser och välgörenhet – eller rättare sagt vi hoppas att det är en trend som kommer att slå på stort!
För vår del är vi sällan hemma på julen men vi brukar alltid att julpyssla med kidsen innan vi åker så att julstämningen infinner sig.
Till barnen är det alltid lätt att köpa julklappar eftersom de alltid skriver listor men till de vuxna är det svårare, nu när jag tänker efter så kan det vara en av anledningarna till att vi alltid åker iväg?!
Skämt åsido. Är ni sena med julklapparna eller ute i god tid? Var hämtar ni inspiration och idéer?

3 comments

 1. Hoppas eran önskar slår in :)

  Reply
 2. Bara hoppas på en snäll tomte ;)

  SV: känns typ underbart!

  puss

  Reply
 3. Ja älskar rosa :)

  Reply

Leave a reply