På resande fot

Det har redan nu blivit dags att förbereda inlägg så att sidan fortsätter uppdateras under vår semester. Som vanligt så kommer vi inte att skriva inlägg under själva resan av Route 66 utan då kommer vi bara ägna oss åt att samla inspiration, information och mängder med nya upplevelser 🙂
Ni som varit med ett tag vet hur det går till = sidan uppdateras som vanligt men vi njuter av livet 😉
Och på tal om resande fot… vi håller för närvarande på med det sista projektarbetet i kursen Bild och Form. Uppgiften går ut på att göra ett omslag till ett magasin. I gruppen kom vi överens om att vår tidning ska heta “På resande fot” och fotot vi skulle använda till omslaget (troligtvis) var detta:
paresandefot

Tyvärr så tyckte läraren att fotot mer såg ut som en reklambild för att sälja ryggsäckar än en tidning som man blir sugen på att köpa så tyvärr måste vi göra om det men vi ska se om vi inte kan få till en fin “brasbild” nere på stranden!

10 comments

 1. Jag tyckte bilden sa precis vad du ville ha fram :P Så olika man kan tolka bilder!

  Reply
 2. Ok! Det ska bli så kul att få se bilder från er resa! USA ligger mig varmt om hjärtat, har ju varit där två gånger :)
  Ha en fin helg du och Mini!

  Reply
 3. Hoppas ni får till en bra brasbild då.

  Reply
 4. Jag gillade bilde!

  Reply
 5. Bilden säger allt

  Reply
 6. https://www.youtube.com/watch?v=u25rP0-F_ko

  lyssna på min nya cover, GILLA den gärna och släng in en kommentar och det viktigast av allt DELA den, tack på förhand, puss.

  Reply
 7. Love it

  Reply
 8. Härligt att bloggen uppdateras ändå när ni är borta! :D

  Reply
 9. Jag måste säga att jag är imponerad av hur ni får till det med alla inläggen då ni reser. Det måste ta en himla massa tid att förbereda så många tidsinställda inlägg, men jag är glad att de kommer... :-)

  Reply
 10. Jag gillade bilden och tyckte den passade till ämnet :)

  Reply

Leave a reply