Projekt – Fotografering!

Just nu läser jag bild och form och det har blivit dags att ta tag i kameran och lära sig den och inte bara lämpa över allt på Mini så sagt och gjort 🙂
Övningen gick ut på att ta 5 foton.
2 Porträtt
1 på temat glad
1 på temat ledsen
1 på temat spänning
Här nedan kommer mina 5 tolkningar på uppgiften. Jag tänker inte berätta vilket som tillhör vilket tema utan förhoppningsvis kan ni lista ut det.
Bilderna är helt oredigerade och redigering ska vi lära oss nästa vecka – spännande och skrämmande 😉
Skolprojekt

Skolprojekt

Skolprojekt

Skolprojekt

Skolprojekt

Meningen var att jag skulle vara i skolan nu men köra 2,5 timmar (enkel resa) för att vara i skolbänken i 2 timmar känns inte riktigt ok. Detta innebär att jag missar feedbacken som jag hade fått på mina foton så ni får hemskt gärna ge mig feedback. Jag tar inte illa upp av kritik… det är det som jag lär mig av!

9 comments

 1. Om du vill ha lite feedback så bilden med kniven hade varit bättre om inte kniven lutat.. Detfår liksom bilden att se fejkad ut. Annars är alla bilderna bra.

  Reply
 2. Kanonbra! Vilken rolig uppgift..:)

  Reply
 3. Älskar sista bilden, klockren!

  Reply
 4. Fina bilder! Sista bilden är min favorit. :)

  Reply
 5. Jag gillar bilderna - när jag kommer ner, kan vi inte köra den med kniven mot bordet?? :D

  Kram!!!

  Reply
 6. Bra bilder och tycker du har tolkat de olika temena väldigt bra :)

  Reply
 7. Svar: Då ska du få höra några historier, bestämde mig precis för att slänga upp ett inlägg med de allra roligaste under nästa vecka! ;-)

  Jag tycker att alla dina bilder är bra och är osäker på om jag kan komma på något direkt negativt. Visst går det alltid att ge konstruktiv kritik, men eftersom jag bara är en amatör själv så har jag faktiskt ingen just nu. Jag brukar kunna säga om en bild är bra eller inte och ibland se saker i bilder och tänka att det skulle bli ett bra foto, men fotar inte så mycket som jag kanske skulle vilja egentligen och är långt ifrån ett proffs. Det som jag gillar speciellt är dock äppelbilden! Det är så galet kreativt att ens komma på en sån idé!

  Och så måste jag väl erkänna att jag inte kunde låta bli att kolla in blodådrorna i spänningsbilden. Så skadad har jag blivit! ;-)

  Reply
 8. Underbara bilder, alla väldigt kreativa

  Reply
 9. Sv:Tack!
  Gillade tolkningen med ledsen med äpplena :)

  Reply

Leave a reply