Reflektioner kring Moskvas flygplats

Under vår resa till Förenade Arabemiraten och Oman så mellanlandade vi på flygplatsen i Moskva. Jag som älskar att vara på flygplatser (jodå det är sant) tycker alltid att det är spännande att komma till nya flygplatser.
I Moskva var det några saker som skilde sig från andra flygplatser som jag tycker är lite roliga att nämna…
Säkerhetskontroll? Vad är det? Mini gick igenom säkerhetskontrollen med mobil i fickan, skärp på sig och mynt i fickan och inget hände. Kändes som att apparaterna inte ens var igång 🙂
Vi hade x antal byten av gate under ditresan – utan att överdriva det var minst 4 byten av gate under ett par timmars väntande.
Burger King fanns på flygplatsen och där serverades öl där, en överraskning faktiskt men samtidigt så fanns det inga prisuppgifter på vad maten kostade så även det var en överraskning 😉

Reflektioner kring Moskvas flygplats

Reflektioner kring Moskvas flygplats

Där var en amerikanska som stod och rökte inne på toaletterna även om det var förbjudet. När jag tittade på henne sa hon bara att hon inte hade fått röka på 10 timmar… som om det skulle göra det ok!
Kaffet var galet starkt = kanon!

Reflektioner kring Moskvas flygplats

7 comments

 1. Ja allt är väl lite annorlunda i Ryssland

  Reply
 2. Lät inte bra med säkerhetskontrollerna

  Reply
 3. Man blir lite rädd när man läser ditt inlägg.

  Reply
 4. Ojojoj öl på burger king ja det hade ju inte gått här inte.

  Reply
 5. Ja Putin kör ditt race.

  Reply
 6. Öl till hamburgaren? Ryssarna ska alltid vara värst! :P

  Reply
 7. hahahahaha xD men öl säljs i Burger king hahaha shit xD btw, du vet det där med säkerhetskontrollerna :o et är olika beroende på vart man kommer ifrån och vart man ska gå. Jag var nyligen på resa i Marocko och när man åkte inrikesflyg så sket de i kontrollerna. Alltså vi gick i genom den där grejen sen det pep och hon rörde bara lite på en sen fick man gå. Jag tänkte ta av mig jackan innan, och de sa att det inte behövdes (jag har alla mina grejer som piper där). Sedan fick vi ha vatten med oss :o asså två litersflaska haha xD Men när vi skulle åka från Casablanca till Stockholm var det bättre kontroll. De som skulle till new york fick gå igenom två kontroller, den vanliga och så en ytterligare kontroll innan de gick in i flyget. Tycker det borde vara samma för alla eftersom risken alltid finns. Men de lägger väl mest resurser och tid på det som är högst risk.

  Reply

Leave a reply