Kolla antal väskor och inte bara vikt!

Vi är vana vid att man får ta 2 väskor per person och att dessa tillsammans får väga mellan 23 – 30 kg beroende på vart man ska och att handbagaget får väga mellan 5 – 12 kg, också beroende på vart man ska!
Döm vår förvåning när vi fick information om att när man flyger med KLM till USA så får man bara ta en väska per person på en maxvikt av 23 kg.
Vi hade med oss 3 väskor, en med alla våra saker och 2 stycken som skulle åka tomma + vår nya rosa carry- on väska. För att få ta med sig en extraväska så kostar det ca 600:- danska kronor. Sedan har man ju ingen aning om vad det kostar att få med den hem igen när den är packad  med saker?!

Tyvärr så fick vår rosa väska som vi köpte på Sri Lanka stanna i Köpenhamn… Kändes inte lönt att betala för att ha med sig den. Den är den minsta vi hade och det enda som är synd är att den var helt ny, bara varit med på en resa 🙁
Det blev några avskedsbilder på väskan och en hejdåkram innan vi lämnade den!Men nu skulle inte detta inlägg handla om just vår väska som vi fick lämna på flygplatsen i Köpenhamn utan det som vi vill tipsa om är att ni ALLTID kollar upp även antalet väskor man får ha med sig och inte bara vikten så slipper ni eventuella överraskningar!
Ett tips bara 🙂

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply