Resetrender: Barnfritt & egen pool!

Det finns så himla många sätt att turista på och trenderna går upp och ner även inom resesfären. Ett tag var det charter för hela slanten för att sedan övergå till rundresor – tillbaka till charter osv. Idag är världen mer öppen än någonsin och folk är öppna för de olika slags resor som finns.
Däremot börjar det bli allt vanligare att turister frågar efter barnfria hotell, det är någonting som Katta märkt när hon kikar på hotell för att åka med man och barn. Vissa av hotellen är barnfria och barn är inte tillåtna på området!
När vi var på safari i Sydafrika var det 14 års åldersgräns (om vi inte minns fel) för att få vara med på safari. Nu handlade detta om säkerhet och att barn ofta ses som byten av de vilda djuren.
Förfrågningar har också ökat gällande att turister gärna vill ha en egen pool i anslutning till sitt rum. Extra lyx med andra ord!

Jag gillar alla trender – det är inget fel att välja att ha ett hotell som är barnfritt, likadant med hotell som är djurfritt. Det finns så himla många alternativ att välja på så även om just det hotellet som ni vill bo på inte tar emot barn så kommer ni garanterat att hitta ett annat som gör det och ha en underbar semester!!!

Tummen upp för alla härliga resetrender!!!

På Art Of Animation i Orlando är det väldigt barnvänligt:
IMG_1612
IMG_3938

P1010494

 

 

 

5 comments

 1. Härliga bilder :)

  Vi brukar ligga vid östra sand i åhus, brukar inte vara för mycket folk där.

  Kram kram.

  Reply
 2. vilken härlig pool, måste vara ett drömstääle för barnen!!!

  Reply
 3. Jag välkomnar också alla olika alternativ, det finns något för alla och det gillas :)

  Reply
 4. Olika alternativ är självklart välkomna!!

  Sv: Jag kommer! Jag kommer!! :)

  Reply
 5. Vilken underbar "Matrix-Trinity" pose tjejen gör i översta bilden!
  Priceless! 8-D

  Reply

Leave a reply