Riktigt fräck “reklam” för det är väl vad det är?!

KLM (flygbolaget) har skapat en reklam som verkar få folk att tro att det är på riktigt. Jag tycker att videon är bedårande oj använde jag precis det ordet?! men jag tycker mig förstå direkt att detta är en reklamfilm för KLMs lost and found och inte att det är så här det går till i verkligheten.
Efter att ha efterforskat på internet en evighet (läs 5 minuter) så kan jag inget annat än att konstatera att det inte är så det går till men om någon av er kan hitta någonting annat så bara säg till för jag hade gärna sett att det var så det gick till när man råkar glömma någonting på flyget 🙂

Men sant eller inte… videon är som sagt bedårande och absolut värd att titta på även om det blir lite rörigt med alla undertexter och det gör inte saken bättre att det holländska språket är galet roande att lyssna på!

2 comments

  1. haha nej jag vet :D svårt blir det .. :)

    Reply
  2. Fjant hade aldrig passat i den rollen!

    Han hade bitit sönder telefonen och sen sökt upp någon söt flicka att leka med!!

    Reply

Leave a reply