Roadtrip to Germany! Wooop woooop!

När ni läser detta så befinner vi oss för tillfället i Tyskland och införskaffar alkoholhaltiga drycker. Eller om sanningen ska fram så införskaffar vi inte så mycket till oss för vi har ett ganska så välfyllt förråd. Vi följde med Minis pappa eftersom han skulle dit och frågade om vi ville följa med. Klart man vill följa med till utlandet eller hur?! 😉
Så vi pajsar (eller pajasar) runt inne på Bordershop och kollar in all sprit som finns! Jag skulle kunna tro att det slinker med ett par plaskor hem till oss också även om vi sagt att vi inte ska handla någonting 😉

Jag har däremot lyckats (hoppas jag) med att göra roadtrippen mer njutningsfull för jag har fixat frallor med ost, räkost, kantarellost, skinka, kokt medvurst, ishavssallad, leverpastej, ägg, saltskinka och kaffe i MÄNGDER!
Toscatårta att mumsa på också och annat smått och gott så att bilresan ska bli rolig och smakrik.
Vi ska dessutom åka via bron över till Köpenhamn och helt ärligt… never done that! Vi har tagit tåget till Köpenhamn massor med gånger men vad jag vet så har vi aldrig kört bil över!
Vi är bara borta över dagen men för tusan vi kommer att vara i 3 länder på en dag… Sverige, Danmark och Tyskland… inte illa det!
Det är vad vi kallar roadtrip på hög nivå! Muffins (kameran) är laddad och Morris har redan hoppat ner i väskan så han inte blir kvarglömd!

Wooop wooooop here we come!

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply