Rosabussarna testar jag gärna!

Vi har hört talas om Rosabussarna men vi har inte testat det ännu. Däremot blev jag väldigt sugen på att åka på en resa med dem när jag läste att de har en resa till bergsgorillorna.
Rosabussarna testar jag gärna!Rosabussarna testar jag gärna!Rosabussarna testar jag gärna!

Rosabussarna testar jag gärna!

Jag får känslan av att resa med Rosabussarna är en något “enklare” variant att resa på, någonting som kan vara riktigt skönt. Framförallt när man inte behöver tänka så mycket själv utan när man slussas in och ut ur bussen 🙂 = en lite förenklad charterresa?
Skämt åsido… jag är övertygad om att man skaffar vänner för livet på en sådan resa och jag har länge tänkt att vi skulle testa detta sättet att resa på. Troligtvis blir det inte i år, 2015 som vi testar det men kanske nästa år?!
Om någon av er rest någonstans med dem så berätta gärna vad ni tyckte!

Ni kan läsa mer om alla deras resmål på deras hemsida

One comment

  1. Bergsgorillor vore ju roligt att se.=)

    Reply

Leave a reply