Ryanair – Blåsigt värre!

Det har nog inte undgått någon gällande alla skandaler kring lågprisbolaget Ryanair. Det kommer hela tiden nya klagomål som gör att bolagets smutstvätt vädras i media.
Är allting sant? Ingen aning faktiskt men även om det är “vinklat” så är det uppenbarligen problem för ingen rök utan eld eller?!
Kalla fakta sände en dokumentär som handlade om piloternas arbetsförhållande på Ryanair. För er som missade den så kan ni se den genom att klicka här (engelsk text för alla våra internationella läsare).
Men det känns som att det bara blir värre och värre hela tiden.
Vi har samlat lite kort gällande blåsvädret Ryanair varit i under senare tid. Om ni vill läsa hela artikeln så klickar ni på länkarna!
tummen-ner-till-_116390099

* En familj hade bokat en resa och tyvärr så dog en av passagerarna. Ryanair ville inte betala tillbaka pengarna för biljetten med förklaring att personen inte dött inom den tid som deras kontrakt säger. ARTIKEL
* Personalen ombord på flygen uppmanades att behålla växeln från de som handlade. ARTIKEL
* Ryanair höjde sina avgifter för att resenärerna inte skulle checka in bagage. ARTIKEL
* Piloterna som arbetar för Ryanair kritiserade bolagets flygsäkerhet. ARTIKEL
* De anställda på Ryanair måste uppfylla en viss säljkvot för att inte få sparken. ARTIKEL
* Passagerare på Ryanair måste betala avgifter för att passera säkerhetskontrollen. ARTIKEL
* 3 stycken plan fick nödlanda på kort tid för att de hade för lite bränsle. ARTIKEL
ryanair

Detta är bara några artiklar, det finns galet mycket mer och väldigt många konstiga uttalanden från VDn Michael O´Leary, bland annat att ett bälte på planet är onödigt så de behövs inte och att ståplatser ska införas på flygen. Så även om man själv ska ta ställning till vilket bolag man flyger med så säger vi till alla vi känner att inte flyga med Ryanair!

4 comments

 1. Ja, det där är verkligen skrämmande!

  Även om det garanterat finns saker som är vinklade så kommer det någonstans ifrån!

  Sv: Kan vi inte vända på allt bara för skojs skull och jag säger att jag är "såååå välkommen", medan du säger att jag bara våldgästar?? :P

  Reply
 2. Ja, det har verkligen varit mycket artiklar om dem, och som du säger, ingen rök utan eld!

  Reply
 3. Ja det har varit mycket om dem de senaste tiden. Har hört en massa dåligt från dem från kollegor som åkt med dem också. Skulle aldrig flyga med dem.

  Reply
 4. jag har rest med dem 2 gånger och båda gångerna gick bra förrutom att första gången från paris så missade vi flyget :(

  Reply

Leave a reply