Så Läckra skor!

Jag skrev ett inlägg för några dagar sedan om världens läckraste skor som fanns i Budapest. Jo jag vet att det kanske inte är det viktigaste att visa men jag måste bara visa er dom…Så var dom där… skorna (eller rättare sagt en sko i skyltfönstret) som bara ropade på mig, min storlek och allt!
Självklart dönade jag in i affären för att se skorna och ta på dom, wua wua wua, som jag misstog mig!
Den andra skon stod bakom plexiglas inne i affären.
Med andra ord var de så dyra så det var inte ens lönt 🙁
Och för den som har ännu mer pengar att spendera… varför inte köpa en matchande väska?!

Men visst är dom väl läckra?
Och om vi ska vara riktigt ärliga… när tusan hade man vågat ha dom på sig?

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply