Sammetskavaj, packning och tillfällig stress!

Idag, efter jobbet bränner vi iväg till Stockholm! Mini, Annica och jag ska vara i Stockholm ett par dagar och vi åker för flera syften men framförallt jobb & Stockholm Fashionweek Party (som är imorgon).
Efter jobbet är det lite kaos… packa och förbereda allt och sedan iväg 🙂

Var i stan igår och såg en (enligt mig) superläcker kavaj som jag inte köpte för den var på tok för dyr. Nu ångrar jag mig och Katta ska snabbt med mig till stan och kika på den igen. Den är i sammet… freaky va?!

Är inte sammetskavajer typ 70-tal?

Återkommer med den spännande upplösningen om jag köpte den eller inte… jag vet hur nyfikna ni är  😉

Ha en underbar dag allihopa!

Over and out

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply