Secrets – Not Any more!

Det har blivit dags för ett “personligt” inlägg med saker som ni inte vet om när det gäller oss…
Tanken väcktes efter att ha suttit och pratat med klasskompisar. Efter att ha gått igenom vad jag/vi hunnit med under våra 34 år på jorden så var jag på väldigt gott humör. Vi har faktiskt hunnit med galet mycket och vi har gjort mycket galna saker. Nu ska inte detta inlägg handla om resor utan om andra saker vi gjort. Det går inte att ta allt på en gång så vi mjukstartar…

* År 2008 – 2009 var jag butiksansvarig för Calore – en butik som sålde leksaker för vuxna 😉
Jag trivdes väldigt bra i butiken och det var ingen “sexbutik” så som man tänker sig det. Ingen mörk källare utan fina och ljusa lokaler. Jag träffade väldigt många trevliga människor och det pratades mer än om bara sex där.
När jag, efter ett år, kom på att jag inte kunde utvecklas mer där så var det dags att sluta. Många av kunderna kom med presenter och jag fick bland annat champagne, vin, choklad och godis från dem när jag slutade.
Tyvärr så fick affären stängas strax efter att jag slutat – synd eftersom det var en riktigt fin affär som faktiskt hjälpte många!
Kristianstadsbladet var där och skrev en artikel om det. Ni kan läsa artikeln HÄRSkärmavbild 2014-02-21 kl. 20.48.13

* Mini arbetade som syltkokare på Önos – han var ansvarig för Primasylt – Jordgubb!
Än idag är han inte så glad för hallonsylt för det är tydligen väldigt mycket uppkokade larver i det. Han har berättat att det alltid fanns fullt med larver i hallonen som skulle bli sylt och att allt detta kokades = ingen sorterade bort larverna.
Om jag hade varit där och sett det så hade jag nog inte heller ätit det men eftersom jag tycker att det är den absolut godaste sylten så väljer jag att tro att han ljuger 😉

Önos

6 comments

 1. Jag kommer ihåg se tiderna;)

  Reply
 2. Det var tider det........

  Reply
 3. Har du jobbat där?

  Reply
 4. Roligt du hunnit med så mycket.

  Reply
 5. Åh, fy vad glad jag är att jag inte äter något med hallonsylt i medan jag läste detta...

  Reply
 6. Vad skoj att läsa lite saker som man inte visste, skoj att du ville dela med dig :)

  Reply

Leave a reply