Skärpning Blogg.se & Psykvården!

Jag hade svårt att komma på en rubrik till detta inlägg för det hela är så bissart! Nix detta inlägg handlar inte om resor eller vegetarisk kost… det handlar om vart gränsen går i detta rent ut sagt jä*la land!
Jag vill ha svar på följande frågor från blogg.se och från psykvården:
Hur f*n är det möjligt att en person som är dömd för ett mord på sin flickvän (som han högg ihjäl, kapade av huvudet på och sedan åt av) har tillgång till Internet och datorer inne på psyket så han kan blogga och skriva om det sjuka han har gjort?
Hur f*n kan denna snubbe träffa- och bli tillsammans med en flickvän (också dömd för mord) under tiden som han sitter på psyket?
Hur f*n kan blogg.se tillåta en sådan blogg på sin portal?


Mördaren har mist sin rätt till att fritt uttrycka sina åsikter i samma stund som han begick brotten och borde absolut inte ha rätt till att kunna blogga från psyket!
Det finns många som är väldigt unga och som bloggar. Unga som är lätta att påverka… ska dom kunna gå in på blogg.se och se att en av de mest besökta bloggarna är en dömd mördare och kanibal?????
Vad f*n är det frågan om??????
Är det bara jag som reagerar på detta?!


Utdrag från hans blogg…

Han får lov att träffa sin flickvän också, ännu en sjuk sak!

Jag hoppas VERKLIGEN att blogg.se inte varit medvetna om att han bloggar där och att de kommer att spärra hans blogg OMGÅENDE!
Blogg.se ska vara en portal för alla men någon gräns måste det väl finnas?!
Länka till bloggen vill jag inte göra för jag hoppas att den stängs ner under dagen.

Överreagerar jag? Ska han ha rätt att blogga på Blogg.se eller på någon annan portal för den delen?

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply