Skrapa, skrapa, skrapa!

När jag tänker på skraplotter så tänker jag automatiskt på den klassiska trisslotten. Nu köper vi aldrig skraplotter till oss själva utan bara till våra pappor på fars dag för håll med om att det är en perfekt present att ge bort när man inte har egna förslag och fantasin tryter.

Nuförtiden så kan man skrapa lotter på nätet också och jag vet inte om det är som jag är paranoid eller vad men jag föredrar papperslotten. Det känns som om nätlotterna kan vara fusk medans en papperslott känns mer äkta?!


Jag har läst någonstans att det var större sannolikhet att blixten slår i huvudet på en, än att man vinner högvinsten på skraplotter och jag tror faktiskt att det är sant!
Hahaha motsägelsefullt inlägg när jag först skriver att vi inte köper lotter och sedan publicerar bilder med 8 stycken triss på men vi fick dessa gratis häromdagen (mot en länk) och skrapade som tusan. Av åtta lotter var där en vinst på 75:-, resten var nitlotter!

Så visst det var vinst men ändå förlust om ni förstår vad jag menar 😉

Min favorit i skraplott är nog ändå skrapbingo. Jag har för mig att den kostar 30:- och då skrapar man fram siffror och försöker få bingo. Det tar längre tid än en trisslott så det är lite roligt att skrapa!

Brukar ni köpa skraplotter eller skrapar ni på nätet?

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply