Slå hål på flygrädsla nummer 1.

Är det bara jag som sitter och oroar mig på flyg över att någon idiot ska få för sig att öppna dörren när man är i luften?
Jag tänker alltid på att det kan vara någon som är trött på livet eller som bara får en “fnäpp”.
Mini har sagt 1000 gånger att det inte går och att det inte kommer att hända men jag har likväl oroat mig över det… fram tills nu!
Eftersom jag gärna vill ha fakta bekräftad så blev jag faktiskt glad av 2 anledningar när jag läste Aftonbladets artikel.
Skärmavbild 2013-07-05 kl. 22.57.52Nummer 1 – Jag vet nu med säkerhet att Mini har rätt… det är OMÖJLIGT att öppna dörren när man är i luften.
Nummer 2 – Jag är glad över att jag inte var med på det flyget för jag hade nog fått PANIK!

Sedan undrar jag också över hur berusad mannen var!

6 comments

 1. Haha, jag stod och funderade över samma sak när jag väntade på att få borsta tänderna efter att vi lyft ifrån Bankok på väg till Sydney. Jag blev nästan sugen på att testa bara för att se.. jag var trött :P skönt att veta att det inte går! Iaf inte så högt uppe i luften. Undrar vid vilken höjd det ändrar sig.

  Reply
 2. Har aldrig tänkt att någon ens skulle försöka med något sådant. Så skönt att jag får läsa detta nu innan tanken hann dyka upp... ;)

  Reply
 3. Så bra att det inte går att öppna dörren. :)

  Reply
 4. Så bra att det inte går att öppna då.=)

  Reply
 5. Men herregud, vilken panik de som såg detta måste känt!! Själv är jag alltid kolugn när jag flyger. Somnar för det mesta precis när planet har lyft och brukar vakna lagom till landning ;)

  Reply
 6. Nu var goda råd dyra. Skulle jag ringa någon och be vederbörande att försöka öppna dörren utifrån?

  Reply

Leave a reply