“Snart” byter vi språk!

Det har varit planerat i över ett år men jag har hela tiden skjutit det framför mig men snart är det dags att göra slag i saken och byta sidan till engelska.
Som det har varit nu så finns det en liten flagga som gör att inläggen översätts till engelska men det är google translate som sköter det och även om dom gör ett bra jobb så blir det ofta fel ändå :(.
Många av våra läsare är internationella och många av företagen som vi samarbetar med har frågat efter inlägg på engelska som huvudspråk men jag har hela tiden skjutit det framför mig.
Bäste Daniel på merreklam som är stackaren jag alltid ringer till när det gäller vår hemsida kommer att få massor att göra för det kommer att ändras massor här i början av nästa år (är tanken).
Jag gillar vår design men vill justera lite och förbättra. Göra sidan lite mer läsvänlig så ja har samlat information och inspiration under ett tag nu och snart ska en lista sammanställas och mailas till Daniel så får han säga vad som är genomförbart och inte.
Min tanke är att det ska gå att läsa sidan på svenska också men det ska vara den som blir översatt av google och inte den engelska versionen.
Många av våra framtidsplaner bygger på att vi inte är i Sverige och då är det viktigt att alla kan läsa det som står på vår sida och lets face it… svenskar kan engelska eller hur?! 🙂 och ni som vill fortsätta att läsa den på svenska… ni kommer nog bara behöva trycka på den svenska flaggan så kommer det att vara löst.
Jag hojtar igen när det är dags för språkbyte… som om ni inte skulle märka det 😉

Hahahaha kanske lite väl tidigt ute med att berätta det för jag vet inte ens om mina planer är genomförbara ännu men va tusan… meningen är att jag ska sporra mig själv lite nu!

Swedish flag

Combined English American flag

 

Leave a reply