Sök Jobb Via Spray!

ag tillhör nog den generation som fått inpräntat att om man ska söka jobb så är det arbetsförmedlingen som gäller och inget annat.
Men jisses så fel jag hade i detta fallet!

Spray erbjuder nu även en tjänst där man kan hitta Lediga jobb via deras sida. När jag fick förfrågan om att utvärdera deras tjänst så vaknade den granskande, analytiska och nyfikna sidan så jag antog utmaningen!
Dessutom är det sommarlov för vissa av er och ni kanske inte har lyckats få tag på ett jobb ännu?!

Jag gick in och sökte på jobb inom resor och turism och då hittade jag en utbildning till reseledare där man har jobbgaranti = inte helt fel! Tyvärr är jag inte 18 år längre så jag hoppar över det 😉
Deras tjänst är väldigt enkel att använda och man väljer själv inom vilket yrke och vilken region man är intresserad av och sedan är man redan inne i jobbsökarvärlden 😉
Den enda som jag upptäckte som de kan förbättra är att vissa av jobben ligger kvar och när man klickar på länkarna så dyker det upp att man inte kan söka tjänsten länge, något som kan bli störigt om man aktivt söker jobb!

Det som jag gillar mest med deras tjänst är ändå att de utöver jobb också erbjuder Jobbcoaching där man har möjlighet att ställa frågor till experter!

Hos Spray är det inte längre bara Dating 😉

Hmmm vilket yrke hade varit perfekt för oss? Kan det ha med resor att göra?! 😉
Vad sägs om Hajklappare!

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply