Sophie Kinsella – Shopaholic Series!

Jag bara ÄLSKAR shopaholic böckerna och eftersom jag blivit utvald som buzzador på Storytel så har jag plöjt igenom samtliga ljudböcker i raketfart!
Samtliga böcker är superroliga och väldigt lättsamma att lyssna på och de tar slut på tok för fort 😉
Man kan lyssna på dom i vilken ordning man vill men om man vill vara med från början så kommer de i denna ordning:
Klicka på bilderna för att komma till Storytel för respektive bok.
* Confessions Of A Shopaholic – The Secret Dreamworld Of A Shopaholic.

Helt klart värda att lyssna på!!!
Eftersom jag är utvald buzzador så har jag fått möjligheten att ge bort ljudböcker också så skriv en kommentar ifall ni vill ha en ljudbok (man förbinder sig inte till någonting) så drar vi 2 stycken som får varsin ljudbok från Storytel! Ni väljer själva vilken ljudbok ni vill ha bland över 2000 titlar.

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply