White Shark Cage Diving – Shark Diving Unlimited

Det finns flera aktörer i Gangsbaii som erbjuder vithajsdyk men efter mycket undersökning och efterforskning valde vi vad vi ansåg vara den bästa aktören Shark Diving Unlimited med självaste Mike Rutzen som ägare. Mike Rutzen är känd för att fridyka med vithajar och har blandannat synts på Discovery Channel och har gjort flera hajfilmer/dokumentärer.
Man åker ut med båten Barraccuda, som syns i filmen Sharkman som sänds på Discovery Channel 😉

Vad: Burdyk med vithajar
Var: Gansbaii, Sydafrika
Öppettider: Öppet året runt men bästa tiden på året är Sydafrikas vinter, Juni – Augusti
Pris (aktuella 2011) Vuxna: 1350:-ZAR/pp motsvarar ca 1500:- SEK
Passar för: Alla som ÄLSKAR äventyr och vill ha en adrenalinkick. Man lär sig väldigt mycket om vithajar och deras beteende.


Filmen är som jag har klippt ihop från en film som man kunde köpa av dom. De har en filmare som följer med ut och filmar och här nedan är vår del av filmen ;). Den är kanske inte så rolig att se jämfört med vår andra hajfilm men vi tycker att det är ett roligt minne att ha!

Det är en underbar upplevelse och det man ska tänka på är att dessa killar är seriösa. De matar inte hajarna utan lockar bara till sig dom till båten. Tanken är att vi inte bara ska uppleva ett äventyr utan även lära oss om vithajarna och inse att de faktiskt inte är så farliga som de framstår som i filmer!

Läs om vår upplevelse när vi var där… här

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.

Awards

Best travelblogs 2021

23 best travelblogs 2021

Momondo Ambassador 2019

Winner Apollo Explorer 2019

Winner momondo Open world 2018