Sovrummet på Paradisvägen!

Väldigt sent men som man brukar säga… bättre sent än aldrig. Vi är oerhört nöjda med vårt sovrum och visar med stolthet upp det för alla er som är intresserade av att se det 🙂
Innan var det mörkt rött men Mini kände att det var för mörkt så vi målade om till en varm grön färg och nu vaknar vi till världen varje morgon 😉
ParadisvägenFördelen med sovrummet är visserligen att det är stort och luftigt men det finns en klart bättre sak med det också… vår utsikt som är det första vi ser när vi vaknar och går upp varje morgon. Lite svårt att ha dåligt morgonhumör när man möts av den synen:
ParadisvägenVi har en balkong från vårt sovrum och vi har lovat varandra att vi ska börja äta frukost där på helgerna men vi har inte börjat med det ännu – jag menar vi har bara bott här i snart 8 år och Rom byggdes inte på en dag. En vacker dag ska vi börja äta frukost på balkongen.
Mini har gott om utrymme för alla sina kläder. Mina kläder är i ett eget rum där nere så våra kläder behöver inte trängas.
Och vi har valt att inte ha alltför mycket “plotter” i sovrummet men samtidigt är det fullt av reseminnen och såklart… Swarovskikristaller.

Paradisvägen

Paradisvägen

ParadisvägenÄven om vi är nöjda som attans med vårt sovrum så kan vi inte längta nog tills vi bor ombord på en båt och seglar runt och bokstavligt talat “vaknar till hela världen”.

14 comments

 1. Mysigt.=)

  Reply
 2. Åh, älskar kartan! Det skulle jag också vilja ha på väggen! :)

  Reply
 3. Ni har det så fint hemma hos er! :)

  Reply
 4. Jag älskar ert sovrum!

  Reply
 5. Ni har det väldigt fint i sovrummet, jag har sett det live o det är skrivet väldigt fint.

  Reply
 6. Ser super mysigt ut.

  Reply
 7. Wow super coolt

  Reply
 8. Vilken utsikt!

  Reply
 9. Vad fint ni bor.

  Reply
 10. Vad fint ert sovrum är! :)

  Sv: Tack!

  Reply
 11. Vad fint och mysigt ni har det, känns verkligen som ni :)

  Reply
 12. Mysigt det ser ut :)

  Reply
 13. Jag kommer ihåg när ni visade upp sovrummet när det var rött, och det var fint! Men ni gjorde ni rätt i när ni målade om till den här färgen. Vilken skön och harmonisk stämning det ser ut att vara i sovrummet! Och vilken utsikt ni har! Jättefint :)

  Reply
 14. Nu är det visst slut på myset med bara ena sonen. Nu blir det dubbelt upp istället :D Hör nämligen att den lilla är vaken inne i sovrummet. Hör hur det "pratar" där inne. Kanske fadern också vaknat så de ligger och samtalar med varandra? Får väl gå och ta en kik!

  Reply

Leave a reply