SPA på Celebrity Constellation!

Här ombord på fartyget finns SPA som heter duga. Man kan göra nästan alla behandlingar här och jag har bestämt mig för att jag ska prova bambumassage, visst låter det spännande!

 

Mini och jag ska också bleka tänderna här ombord. Massa kaffe blir det ju och priset här är mycket billigare mot vad det är hemma att bleka tänderna. Här kostar det 149:-USD så vi har bestämt oss för att göra det. Solbränna och vita tänder låter som en fin kombination.

 

Utöver SPA med alla behandlingar finns här kosmetikingrepp så som Botox men det är lite tidigt för mig att börja med det ännu, jag är ju bara 31 år ung (eller ok då snart 32). Restylane för att fylla ut läpparna mm.

 

Vi har också hittat ett underbart ”hideout” inne i SPA: t. Det är ett ställe som kallas The Persian Garden och här finns olika typer av bastu, exempel ört- bastu. Sätena är uppvärmda och det osar lyx lång väg.

Ifall man vill använda sig av Persian Garden så kostar det 179:-USD för hela kryssningen för oss bägge.

Om man jämför med Allure Of The Seas som också hade SPA så känns detta mer ”avancerat”, större utbud och om möjligt ännu mera SPA- miljö.

 

Åter igen Lyx, lyx och mera lyx!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Awards

Best travelblogs 2021

23 best travelblogs 2021

Momondo Ambassador 2019

Winner Apollo Explorer 2019

Winner momondo Open world 2018