Spara Pengar – Tips 2: Sälj På Loppis!

Detta är kanske mer ett inlägg om hur man kan tjäna pengar (som man självklart reser för sedan) men samtidigt så passar det i kategorin spara pengar.
Mini och jag är experter på att ge bort kläder som vi inte använder längre och det känns mycket bättre att ge bort det till behövande jämfört med att ge bort det till UFF eller något ställe där man inte ser vart kläderna och sakerna tar vägen!
Tyvärr så får man inte ha hur mycket kläder som helst med sig när man reser så Katta föreslog att vi skulle rensa ut lite kläder hemma (och andra saker som man samlat på sig) och sedan ställa oss på loppis… sagt och gjort!
loppisNatalie följde med och sålde hon också… frågan är om inte hon sålde bäst 😉
Visserligen handlar det inte om att man blir rik på att sälja sina gamla kläder och saker för man har ju betalat väldigt mycket mer när man köpte dem mot när man säljer dem men samtidigt så kan man få in en hel del antal kronor på att stå på loppis.
Vi betalade 100:- för en plats och vi sålde faktiskt förvånansvärt bra. Kläder sålde för mellan 10 – 50:-/plagg och då hade vi inte satt några fasta priser utan kunderna fick själva säga vad de tyckte att sakerna var värda.
loppisDet blev någon tusenlapp extra i plånboken på fyra timmar och det bästa av allt var att jag, min syster och guddotter hade en trevlig dag.
Det är galet va mycket nytt folk man träffar på platser som man vanligtvis inte är på så jag kan varmt rekommendera att stå på loppis och tjäna extra kronor 😉

3 comments

  1. Bra när sakerna kommer till användning, och man får en slant emellan dessutom! Vi har gjort oss av med en hel del grejor på senare tid. Möbler, tavlor, speglar osv har vi sålt på Blocket. Kläder och böcker har vi lämnat till Myrorna...

    Reply
  2. Kul idé.=)

    Reply
  3. Låt mig gissa: Mitt tält och mina solglasögon är borta? ;)

    Reply

Leave a reply