Spontanflyga – existerar det?

Sitter man på ett flygplan har man ett syfte. Man trotsar tyngdlagarna för att färdas genom luften för att landa på en annan del av jordens yta.
Ingen vaknar upp och spontant tänker “Idag beger jag mig nog upp i luften”. Man har ett mål när man trotsar naturlagarna eller?!

Mini och jag hoppar gärna på en sistaminutenresa men nog är det ändå några timmars planering innan. När man ska till exempel åka till stan eller på äventyr så kan man komma på det i sista stund – greppa bilnycklarna och bara köra = det kräver ingen planering.
Men när det gäller flyg så kräver det lite extra planering och en annan sak som gäller är att man aldrig kommer försent.
Om man missar en buss så vet man att nästa kommer snart, samma sak gäller tåg. Flyg däremot är väldigt noga att man inte kommer för sent till för då är man bokstavligt talat kvarlämnad.
Flyga

Vi har missat flyget ett par gånger men det har aldrig varit att vi varit försenade till flygplatsen utan det har berott på att vårt anslutande flyg varit försenat och att vi därför inte hunnit med flyget. Däremot är det inget problem för när man landar så har man redan fått hjälp (oftast) med att få plats på första bästa flyg vidare hem!
Så vad vill jag med detta inlägg? Jag vet faktiskt inte men jag tror att det där med att spontanflyga inte riktigt existerar!
Flying

8 comments

 1. Jag gillar er bild!!

  Reply
 2. Jag gillar att planera allt i förväg.

  Reply
 3. Varför inte spontanflyg jag gillar det;)

  Reply
 4. jag tror inte heller det existerar att spontanflyga..

  Reply
 5. Nej det krävs nog alltid lite planering när man ska flyga

  Reply
 6. Nä, flyga blir sällan sådär galet spontant... då är det bättre med husbilen ;)

  Reply
 7. Jag planerar dock att någon gång ge mig iväg till en flygplats med packad väska och köpa en flygbiljett på plats. Inte bästa resmål alls innan, utan ta det som det kommer. Bara för att. :-D

  Reply
 8. bestämma resmål alls innan*

  Reply

Leave a reply