Stockholm Here We Come!

Nu rullar hjulen mot Stockholm med Mini, Morris och mig i bilen. Vi ska först till Ulla och bara umgås och imorgon har jag världens längsta skoldag… 09.00 – 22.00.

Det är tidningsprojektet som vi ska syssla med hela dagen och sedan ska vi lyssna på en föreläsning med Paul Hansen som är journalist på Dagens Nyheter.

På tisdagen är det frilansdagen så då ska Mini och jag vara på skolan och lyssna på alla föreläsningar och lära oss massor med nytt!

 

Så himla roliga dagar framför oss nu!
Tisdag kväll bär det av hemåt och sedan börjar det sakta men säkert lugna sig… eller nej vänta jag tar tillbaka det. Det lugnar sig efter den 10:e.
Utrensningen hemma börjar lida mot sitt slut och det är flera som har frågat varför man börjar med utrensning hemma när man har som mest att göra och det finns faktiskt en logisk förklaring till det och den kommer ni att få höra mer om sen!

Tyvärr blir det inte mycket turistande i Stockholm och meningen var att vi skulle åkt i fredags men tidsoptimisten förlorade och vi får åka till Stockholm igen och igen och igen vid ett senare tillfälle!

7 comments

 1. Oj, det var en väldigt lång dag! Hoppas att ni får trevligt i alla fall! Kör försiktigt!

  Reply
 2. va roligt!

  Reply
 3. sv: Tycker jag med :)
  Hoppas allt bra!

  Reply
 4. Roligt ni gett er av.

  Reply
 5. En tuff dag framför dig, men du klarar det

  Reply
 6. Roligt att komma iväg.

  Reply
 7. Jobbig dag du kommer ha.

  Reply

Leave a reply