Sträck ut kroppen på långflygningen!

Ååååh har vi inte alla suttit trångt och utan utrymme på flyget och råkat tappa någonting på marken. Vi har två val – antingen påbörja en lång process med att be alla flytta sig för att sedan dyka ner och göra en klo- manöver med pekfinger och långfinger samtidigt som man känner sig fram (huvudet får självklart inte plats) eller så väljer man att det man har tappat “inte är så viktigt”. Man kan ju alltid köpa en ny ipod eller hur?!
Skämt åsido, vi har nog alla drömt om att kunna lägga oss ner och sova när vi flyger. Inte sova som en fällkniv med kudden mot fönstret eller sitta med knäna under hakan i 15 timmar.
Det verkar som att alla flygares drömmar snart besannas! Det finns ju redan nu vissa flyg som erbjuder raklång säng på långflygen men det är alltid första klass och det kostar betydligt mer.
Finnairs nya Airbus A330 kommer i början av 2014 installera fällsängsliknande stolar i sina plan och då kommer man bokstavligt talat att kunna ligga och sova på flygresan!

Nog ser detta gott ut (bildkälla – Finnair):
sleeping
Jag kan ärligt säga att vi kommer att anpassa en resa så att vi flyger med Finnair BARA FÖR ATT TESTA DETTA!
Snacka om lyx! I vissa fall är förändringar bra 🙂

6 comments

 1. Härligt!
  Jag är så pass kort att jag kan fälla ner bordet framför mig och sen lägga ner huvudet där. Men ALLTID när jag gjort det så fäller personen framför mig, bak ryggstödet så jag inte får plats ändå... Så en sängplats hade ju varit skönt :)

  Reply
 2. Åh, inte dåligt! :)

  Reply
 3. Lyx!!! :)

  Reply
 4. Ja, boka ni en resa där ni får sova bekvämt, då ni är väl värda detta!

  Reply
 5. Åh det ser ju ej så dumt ut :)

  Reply
 6. men åååh vad coolt!

  Reply

Leave a reply