Svenskarna är inte rädda för att flyga

Idag publicerades min artikel om att Kalmarborna fortsätter att flyga trots att det händer flygkrascher.
Det var lite terapeutiskt arbete för min del att prata med olika i Kalmar inom resebranschen eftersom jag själv ogillar att flyga som tusan.
Och nu är det ytterligare ett plan som kraschat – denna gången över Anderna i Frankrike och 150 personer är döda.
Pricken över i (och för att vara lite självisk) så ska jag flyga till Gibraltar nästa helg och det känns inte helt ok att ett flyg kraschat nu!!!

Svenskarna är inte rädda för att flyga

Läs gärna hela artikeln genom att klicka HÄR eller på bilden ovan!

One comment

  1. På ett sätt kan jag förstå rädslan att flyga. Om jag skulle sitta på ett plan och det skulle vara mer turbulens än vad jag har varit med om hittills och flygvärdinnor börjar spänna fast sig och allt så skulle jag bli livrädd. Men samtidigt kan saker hända hela tiden. Man kan hamna på ett tåg som spårar ur, bilen man sitter i kan krocka eller någon som inte borde sitta bakom en ratt kan göra det och köra på en när man är ute på en promenad. Vad som helst kan hända när som helst. Så jag är inte rädd för att flyga specifikt, utan det är nog mer om det är en högre risk att något händer som jag blir rädd.

    Reply

Leave a reply