Sveriges första mobilhotell – I Sigtuna!

mobilhotell7102012 öppnade Sveriges första mobilhotell som ni hittar inne på turistbyrån i Sigtuna.
Det är gratis att ladda mobilen där “Free of charge” (hahahaha) så att säga och dom garanterar att dom har laddare till samtliga mobilmodeller.
Idén är kul och smart. Hur många av oss har inte glömt ladda mobilen och sedan när man verkligen behöver ringa så är mobilen död?!
Om man har laddaren med sig så kan man smita in på ett fik, dricka en kopp kaffe och ladda mobilen där men det är inte alla som alltid släpar med sig laddaren i väskan.
Jag gillar idén men jag hade nog inte känt mig bekväm med att lämna iväg min mobil och trava iväg. Vad händer om de lämnar ut fel mobil till fel person?
Jag har ju ljudböcker, tidningar och tv-serier på min mobil för att inte tala om alla foton och kontakter som finns på den. Jag är inte oerhört flitig med att göra back-up på mobilen heller!

Men som sagt – med små medel har jag plötsligt fattat tycke för Sigtuna, det är ju det lilla extra som gör det = service på hög nivå!
(läs mer om det på deras hemsida)

4 comments

 1. Haha tänk vad mycket som hittas på :D

  Reply
 2. De hade faktiskt sån när vi va på hultsfredsfestivalen typ 2006 (tror jag det var). Men det kändes faktiskt lite läskigt att lämna in den där XD

  Reply
 3. Man måste nog börja tänka mer inom hotellbranchen för att sticka ut. Detta lät som en grej som kommer funka.

  Reply
 4. kulgrej! men hade nog heller inte velat lämna iväg den sådär :P

  Reply

Leave a reply