Ta med något från “hemma”

Eftersom mitt hem är där mina skor och min väska är så brukar jag inte ha något större behov av att ha en bit “hemma” med mig när vi reser. Däremot så har Sverige världens godaste godis och framförallt så har vi saltlakrits… någonting som inte finns i till exempel Afrika eller USA.
Vi brukar alltid ha saltlakrits med oss men ibland följer även andra godsaker med. Det är mysigt att befinna sig någonstans och öppna en påse svenskt godis/chips/kakor eller vad det nu kan tänkas vara!
En påse Ahlgrens bilar limited edition – öppnades och avnjöts under den fina vägen till Key West, Florida!

En påse jultillbehör från Ahlgrens Bilar… någonstans i karibien:

Vi har ALLTID med oss lite gottis hemifrån. Och ett roligt men elakt tips vill vi också dela med oss av…
Bjud “icke-svenskar” på Saltlakrits… hahahaha det finns INGEN som tycker om det och alla tror att vi skämtar när de ser att jag äter det!

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply