Tan Safe – Bra så länge det inte sprider sig

Tan safe är skapat för att just du ska kunna vara på stranden eller vid poolen utan att behöva oroa dig för att din mobil eller dina pengar ska bli stulna.
Utåt sett så ser det ut som en helt vanlig solkräm = ingenting som tjuvar är intresserade av att stjäla.
9159cc01b5d960c3aa706392ae7ca7ccDet som gör Tan Safe speciellt är att det är en förpackning som är tom och inne i den ska man gömma sina värdesaker när man går ner och badar.
4ded5c006ab65aaa92c2d1a0d9feaa28
e5c54a6eb0b95ab29236f98c0e5adfd8Så fungerar det tror vi? Tanken är smart, riktigt smart faktiskt men om tjuvarna ser att denna produkt finns så har man plötsligt tjuvar som jagar solskydd eller?!
Vi har kommit fram till att det säkert fungerar bra för sedlar och eventuellt kreditkort men om man stoppar in mobil eller nycklar där så skramlar det ju och om någon går förbi och drar i handduken som det ligger på så kommer gömstället att avslöjas.
Priset för denna innovativa produkt är 99:- och den finns att köpa på CoolStuff och det är en smart uppfinning även om vi samtidigt ställer oss frågande till om man inte kan göra någonting liknande själv.
Om man köper solskydd, använder upp det och sedan skär man av toppen men lämnar locket så borde det väl fungera lika bra?!

8 comments

 1. Både smart, men ändå inte. Förstår hur du tänker. Det bästa är väl att ha med sig så lite värdesaker som möjligt.

  sv: Tack snälla Annika.

  Reply
 2. Smart grej! :-)

  Reply
 3. Jag tycker det verkar som en smart lösning.

  Reply
 4. Tja. Vet i tusan om det funkar.

  Reply
 5. Cooool!

  Reply
 6. Ska köpa den idag

  Reply
 7. Vann ni?

  Reply
 8. Att man inte tänkte på det....

  Reply

Leave a reply