Tänder på tänder – Sponsrat inlägg!

Tro det eller ej men det första som jag kollar på när jag spanar in en kille är hans tänder – eller “bissingar” som jag kallar dem. Tänderna var det första som jag la märke till hos Mini – att de var så jämna och fina 🙂
Jag har turen att ha ganska så vita tänder så jag har aldrig reagerat på att de skulle vara gula eller missfärgade men av ren nyfikenhet har vi ändå testat att bleka tänderna.
tandblekning

tandblekning

Tandblekningen var väldigt effektiv och både Mini och jag var nöjda med vårt resultat. Men även om vi var nöjda så vill jag ändå vara noga med att påpeka att man måste vara påläst innan man köper tandblekning och börjar leka med det själv hemma. Jag har fått ilningar i tänderna sedan mina blektes. Inte så att jag märker det varje dag men varje gång jag är hos tandläkaren så isar det mycket mer än vad det gjorde tidigare.
swissclinic.se säljer tandblekning, ögonfrans- serum och annat som gör att man känner sig lite finare och tillför lite extra till vardagen!

5 comments

 1. Det ser faktiskt inte speciellt mysigt ut

  Reply
 2. Det kanske man ska prova på någon gång

  Reply
 3. Vilken bild på Mini;)

  Reply
 4. Tja kanske något man borde göra någon gång;)

  Reply
 5. Hahahahaha!!

  Reply

Leave a reply