TÄVLING NR 1 – SOLSIDAN DVDBOXAR!

ÄNTLIGEN HAR DET BLIVIT 1 MAJ OCH NU STARTAR TÄVLINGSYRAN HOS BRING BLING TO EVERYTHING!
NY TÄVLING VARJE DAG UNDER HELA MAJ MÅNAD!

SponsorMårtenssons Bil
Pris: 2 st vinner varsin DVDbox med säsong 1 av Solsidan.
Värde: 400:-
Beskrivning av produkten: Tänk Svensson Svensson i modern tappning… då har ni Solsidan! Enligt de flesta, Sveriges bästa serie genom tiderna! Vi hade ju (pinsamt nog) missat detta fenomen, Solsidan men nu är vi fast och många av våra läsare också! Ta chansen och var med och tävla om din egna DVD box med denna roliga serie.
Utöver serien så finns också lite bonusmaterial med samt “bloopers”.

Så här tävlar man:
Vi börjar tävlingsyran väldigt lätt och smidigt så för att vara med och tävla om en DVD box så ska ni bara ta bilden här nedan (högerklicka på bilden och spara den) och lägga in den på er blogg samt länka bilden till detta inlägget. Ni behöver inte skapa ett inlägg på er egna blogg (ni som har en) utan det räcker med att ni lägger in denna i slutet av ert egna inlägg!

Ifall ni inte kan länka bilden så går det lika bra att skriva en mening där ni nämner att ni är med och tävlar om Solsidan DVD box hos Bring Bling To Everything och länkar till detta inlägget!
OBS: Glöm inte att kommentera att ni är med!!!!!!!!!!!
För er som inte har en blogg men vill vara med och tävla… skicka mail till info@tryme.se. Skriv att det gäller denna tävlingen!

Det var väl ganska enkelt eller?!
LYCKA TILL ALLIHOPA!

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply