TÄVLING NR 10 – FJÄRILSSAMLING, PUSHPIN COLLECTION!

Jisses va tiden går fort! Nu är vi redan framme i tävlingsyrans tionde dag!

Sponsor
Favoritsaker.se
Pris: Fjärilssamling Pushpin Collection – Monkey Buisness, designer Amidov.
Värde: 229:-
Beskrivning av produkten: Så himla underbara pins med söta fjärilar på. Livar upp vilken anslagstavla som helst! Om dessa skönheter skulle vara kvar hos oss så hade vi haft dom som dekorationer direkt på väggen! Eller varför inte fästa några på gardinen. Ju mer jag spekulerar desto mer vill jag ha dom för mig själv så ni får fortsätta att fantisera själva. Hmmm tror ni att vinnaren märker om det saknas en fjäril?!

Underbara och det står så himla sött på förpackningen för givetvis så är det inte äkta fjärilar som har fått sätta livet till!

Så här tävlar man: Gå in på Favoritsaker.se och se hur många olika produkter de säljer där det är fjäril/fjärilar med! Ledtråd: Använd sökrutan! Ledtråd 2: Samma som datumet då vi gifte oss!
Skriv svaret i en kommentar till detta inlägget!

För er som har blogg:

Ni behöver inte skapa ett inlägg på er egna blogg (ni som har en) utan det räcker med att ni lägger in denna (bilden här nedan) i slutet av ert egna inlägg!

Ifall ni inte kan/vill länka bilden så går det lika bra att skriva en mening där ni nämner att ni är med och tävlar hos Bring Bling To Everything och länkar till detta inlägget!
Ni som inte har blogg, lämna kommentar till detta inlägget eller maila på info@tryme.se GLÖM INTE ATT NÄMNA ATT DET GÄLLER TÄVLING NR 10!

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply