TÄVLING NR 18 – BIBELN, EN BOK OM MINA VÄNNER!

Nu är vi framme på den 18 dagen och alltså sparkar den 18:e tävlingen igång 🙂

SponsorFyllibok.se
Pris: Biblen, En bok om mina vänner
Värde: 125:-
Beskrivning av produkten: Samla annorlunda fakta och minnen om och av dina vänner! Varje person får svara på ett 6-sidigt formulär som avslöjar allt du ville (eller inte ville) veta om dina vänner. Exempel på frågor som ska besvaras i boken: ’kroppsdel jag tycker bäst om’, ’jag har kysst 0-10, 11-20, 21-40, slampa’, ’mitt bästa partytrick, ’det här har jag stulit från en kompis’ etc.
Riktigt rolig att lägga fram på festen! 37 av dina närmsta vänner får plats att skriva i den! Boken är av pockettyp.


Hahahaha den är INTE till barn 😉
Så här tävlar man: Svara på följande fråga/slutför meningen i en kommentar till detta inlägget…
Min bästa ovana är……..

Hahahaha vi fortsätter med roliga frågor, pinsamma händelser, citat och annat av den enkla anledningen ATT DET ÄR SÅÅÅÅÅÅ KUL ATT LÄSA ERA KOMMENTARER!

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply