TÄVLING NR 19 – GELLI-BAFF FRÅN COOLSTUFF!

Framme vid den 19:e dagen och alltså den 19:e tävlingen! Ännu är det en hel del tävlingar kvar och det är så kul att börja varje morgon med att överraska er!

SponsorCoolstuff
Pris: Gelli- baff i färgen rosa/cerise
Värde: 69:-
Beskrivning av produkten: Bada i äkta slime! Hahaha detta är absolut en sak som Mini och jag kommer att göra och som sedan kommer på vår 101… lista 😉
Häll i ett pulver i badvattnet och vips så blir vattnet till slajm! På grund av konsistensen håller också Gelli-Baff värmen mycket längre än vanligt vatten, så att även en kylig svensk sommardag kan innehålla timmar av slime-lattjande. Och när leken är över häller du helt enkelt i den andra tuben pulver, och vattnet blir…. vatten igen. Klart som korvspad.

Så här tävlar man: Eftersom detta är en rolig och lite barnslig vinst i denna tävlingen så kan vi ju behålla barnasinnet även i tävlingsmomentet.
Ni ska lösa en rebus… en väldigt svår sådan 😉

Den är riktigt klurig så vi kommer att slumpvis dra en vinnare, alltså finns det inget rätt svar, även fast det finns det… förstått?! Det ska bli en mening!

Klura fram en mening som kan tänkas passa rebusen och skriv meningen som en kommentar till detta inlägget eller maila oss på info@tryme.se

Och som sagt… DET BEHÖVER INTE VARA RÄTT SVAR… BARA ETT SVAR!

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply