TÄVLING NR 2 – 3 ST SPORTFÅNESPEL!

Dag nummer 2 i maj innebär att tävling nummer 2 startar!

Sponsor
Abracadabra 
Pris: 3 lyckliga vinnare vinner varsitt Sportfånespel.
Beskrivning av produkten: Alla som inte är intresserade av sport tänker kanske att denna tävlingen inte är något för dom… FEL! Detta är inte det klassiska spelet där det gäller att man ska svara på massa omöjliga och svåra sportfrågor som t.ex. när stötte ryssarna den längsta kulan eller annat tråkigt tjafs! Detta är ett riktigt kul spel som inte kräver att man behärskar sporten och dess krångliga frågor för att ha en chans att vinna! Nu kan faktiskt sportfånar och “vanliga” människor mötas och ha roligt tillsammans! Läs mer om vinsten här.

Så här tävlar man: Svara på frågan: Hur många spel har Abracadabra i sitt sortiment idag? Ledtråd: Kika här

Svara på frågan i en kommentar till detta inlägget och ta bilden här nedan (högerklicka på bilden och spara den) och lägga in den på er blogg samt länka bilden till detta inlägget. Ni behöver inte skapa ett inlägg på er egna blogg (ni som har en) utan det räcker med att ni lägger in denna i slutet av ert egna inlägg!

Ifall ni inte kan/vill länka bilden så går det lika bra att skriva en mening där ni nämner att ni är med och tävlar om Sportfånespel hos Bring Bling To Everything och länkar till detta inlägget!
OBS: Glöm inte att kommentera att ni är med!!!!!!!!!!!
För er som inte har en blogg men vill vara med och tävla… skicka mail till info@tryme.se. Skriv att det gäller denna tävlingen!

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply