TÄVLING NR 27 – ORIGINS SERUM & ANSIKTSCREME!

Oj oj oj nu är det inte många dagar kvar av tävlingsyran… men misströsta inte, det är fortfarande 4 rykande tävlingar efter denna och för närvarande pågår hela 27 tävlingar!
Ps: Ni som klagat över att bloggen bara innehåller tävlingar nu… snart är det över! Och på frågan varför vi inte uppdaterar mer? Det kommer också men just nu är det fullt upp med alla tävlingar så det hinns inte riktigt med 😉
Men misströsta inte… snart är alla resebilder och 101… inlägg tillbaka!

Sponsor: Origins
Pris: 1 vinnare får Dr Andrew Weils Megamushroom, serum och ansiktscreme.
Värde: 1500:-
Beskrivning av produkten: Alla har sina favoriter när det gäller hudvård och det är en ära att jag har fått möjligheten att tävla ut just mina favoritcremer till en lycklig vinnare!
Jag använder både serumet och cremen dagligen och jag kan känna hur “lugn” huden blir av detta. Även doften (som jag avskydde i början och älskar nu) avslöjar hur bra cremen är!
Självklart är både serumet och cremen organiska!

Så här tävlar man: Just dessa krämer som tävlas ut är för torr och känslig hy, så ni med fet hy kan antingen hoppa över den eller försöka vinna den åt någon annan 🙂
Vilket märke på ansiktscreme använder du idag (om du använder någon). Om du inte använder någon och skriver det som en kommentar till inlägget så räknas det också!
Lämna ditt svar som en kommentar till detta inlägget eller maila på info@tryme.se

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply