TÄVLING NR 3 – PERSONLIG ÖNSKEBOX!

Tävlingsyran är i full gång och nu har det blivit dags för den 3:e tävlingen att dra igång och detta pris kan göra er både till gottegrisar, bionissar och miljonärer 🙂

Sponsor
Godisboxen.se
Pris: Önskeboxen som innehåller: Zoo, Ahlgrens bilar, Plopp, kick, biobiljett & trisslott (Ett pris som kan göra dig till miljonär). Allt detta levereras i en jättefin box som vinnaren själv får designa!
Värde: 279:-
Beskrivning av produkten: För alla oss som älskar att ge bort och få personliga presenter… look no more! Titta vilken underbar box som trillade ner i brevlådan häromdagen:


Kan säga att det har varit svårt att inte visa bilderna innan men då hade överraskningen varit avslöjad. Vår underbara box kommer vi att ha små reseklenoder i och vi kommer med säkerhet att utöka vår samling av personifierade godisboxar. Perfekt att ge bort till den som har allt! Läs mer om priset här
OBS: PRISET ÄR SAMMA TYP AV BOX SOM PÅ BILDERNA OVAN MEN DESIGNEN PÅ BOXEN BLIR ER EGEN BILD OCH TEXT!

Så här tävlar man: Självklart är temat på denna tävling bästa “reseminnet” eller “stunderna vi minns
Välj ut den bild som du vill ha på din önskebox om du vinner och maila den till info@tryme.se
Berätta gärna lite kort om sambandet då bilden togs. Om du är så generös att du vill vinna priset för att ge bort det till någon annan, skriv då till vem och varför du är så generös!
För dom som har blogg:
Om ni inte vill maila bild så får ni gärna skapa ett inlägg på er blogg med den bild som ni vill ha om ni vinner!
Lämna länken i en kommentar här och antingen klistra in denna bild (som är här nedan) i slutet på ert inlägg eller nämn att ni är med i Tävlingsyran hos Bring bling to everything och länkar till detta inlägget! Självklart är det trevligt om ni gör ett inlägg om det men det är ABSOLUT inget krav, ni kan maila bilden om ni föredrar det!

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply