TÄVLING NR 6 – KORSETT FRÅN DREAMGIRL!

Tävlingsyrans 6:e dag bjuder på ett superläckert pris som de får de flesta tjejer att känna sig riktigt fina!

 

Sponsor: Dreamgirl
Pris: Korsett med matchande halsband storlek 36 – 40
Värde: 700:-
Beskrivning av produkten: Dreamgirl är en av de amerikanska sponsorer som vi fått. Eftersom de har skickat kläderna hem till oss så kan vi tyvärr inte ge er möjlighet att välja storlek. Men turligt nog så är denna korsetten justerbar så den spinner över flera storlekar och ni som har storlek L/XL… misströsta inte, (det kommer en tävling till er också). Korsetten är RIKTIGT SNYGG med broderade detaljer och paljetter.

Så här tävlar man: Skriv en mening som rimmar i en kommentar till detta inlägget! Det behöver inte vara gällande korsetten utan en mening som rimmar, vilken som helst! Kan det bli enklare?! (Självklart får ni skriva mer än en mening om ni vill). Allt som rimmar blir godkänt!

För er som har blogg:

Ni behöver inte skapa ett inlägg på er egna blogg (ni som har en) utan det räcker med att ni lägger in denna i slutet av ert egna inlägg!

Ifall ni inte kan/vill länka bilden så går det lika bra att skriva en mening där ni nämner att ni är med och tävlar om en korsett hos Bring Bling To Everything och länkar till detta inlägget!

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply