Tävlingstips: Deelo – 3 stycken vinnare får en ipad 2!

Jag sprang på en tävling som jag faktiskt vill tipsa er här om!
Jag vill faktiskt börja med att tipsa om appen deelo för er som inte har den ännu! Jag är inte alls mycket för appar och brukar inte bry mig om alla nya appar som dyker upp men när jag läste vad deelo faktiskt är så blev jag glatt överraskad!

Istället för gamla hederliga rabattkuponger och erbjudanden som man får i brevlådan så samlas nu massor med superbra erbjudanden hos deelo istället!

Man knappar in sin postkod och sedan ser man hur många km man är från erbjudandet. Där finns många riktigt bra erbjudanden och vissa ger till och med bort gratis saker om man kommer till butiken = GRATIS ÄR GOTT!
Nu har de också startat en tävling som vi självklart är med i och som vi tycker att ni också ska haka på…
Så alla ni som har telefoner där ni kan plocka hem appen… klicka HÄR
Alla ni som inte vill tävla men som vill ha appen…………….. klicka HÄR
Alla ni som inte har en telefon som kan ladda ner appar….. klicka HÄR
Alla ni som skiter i tävlingen och som skiter i oss…………… klicka HÄR
Alla ni som ÄLSKAR oss och som absolut tycker att vi ska vinna… klicka HÄR

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply