Teknikens Under På Allure!

Det är helt sjukt hur fort tekniken gått fram. Så fort så man känner sig gammal 😉

Här på Allure är tekniken på topp!

Lite varstans finns stora TV apparater utplacerade som har touch- funktion. Man kan kolla upp vad som händer på fartyget just nu, vart man kan äta osv. osv.

På rummet finns en TV som också ger all information man behöver veta. Mini och jag har ju bokat in oss på utflykter och shower och vi kan se på TV n hur vi har planerat vår resa = helt otroligt!

Vi har också dockningsstation på rummet, eller rättare sagt 2 så det är bara att ladda iphonen och ipoden utan meck!

Vi har sett massvis med folk som springer runt med walkie talkie och det kanske är en smart idé men vi har ett bättre förslag…

 

För 20-30 dollar kan man hyra en iphone och i priset ingår telefonsamtal mellan telefonerna, kompass så och all information gällande vad som händer och ett chattsystem. Inte nog med detta så finns det för de som har barn en ”childrenfinder” så man som förälder kan se var ens barn befinner sig. Det är en sjukt smart idé för tro oss… detta fartyg är STORT så det är lätt att tappa bort varandra.

Vi har Internet överallt och det är fullt fungerande. Kanske inte lika snabbt som hemma men för tusan… vi befinner oss mitt ute i ingenstans i Karibien så man ska inte klaga. Dessutom är vi på semester så vem har bråttom eller hur?!

Nej tekniken här på kryssningen är så avancerad och framåtskriden så den förtjänade ett eget inlägg!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Awards

Best travelblogs 2021

23 best travelblogs 2021

Momondo Ambassador 2019

Winner Apollo Explorer 2019

Winner momondo Open world 2018