Tema: Detta är tecken på semester!

Det finns en sak som alltid är ett bevis på att man är på semester… STARBUCKS!
Som det kaffefreak jag är så är det alltid det första jag letar upp när vi landat. Nu är det tyvärr inte så att Starbucks finns i alla länder, men ofta har man tur och hittar sitt “favoitkaffehak”. Visserligen så är jag oerhört tråkig när det gäller kaffe för även om Starbucks säljer typ 1000 olika kaffesorter så är det alltid samma jag beställer… och det är inget speciellt med det heller… Venti Americana med mjölk!

Hmmm nu när jag tänker efter så kommer nog Starbucks att få ett eget 101… inlägg under kategorin drink it med ett helt collage fullt av bilder på när vi dricker deras kaffe 😉

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply