Tema: Flygplansmat

Det är ju ett känt fenomen att flygplansmaten (liksom skolmaten) smakar “pyton”. Eller rättare sagt… många påstår att de inte tycker om flygplansmat alls.
Det konstiga är att både Mini och jag oftast tycker om maten de serverar på flygen. Om jag ska vara riktigt ärlig så väntar jag med spänning på att de ska servera maten.
Eftersom man oftast har 2 rätter att välja på så brukar jag försöka tjuvlyssna på vad det är som man har att välja på för att jag ska hinna bestämma mig innan flygvärdinnan kommer och frågar… man vill ju inte stressa fram fel beslut ellerhur?!
Tänk om jag väljer kyckling när jag egentligen är sugen på fisk??? Jo jag vet, dagens ilandsproblem!
Jag har dokumenterat lite olika flygplansmåltider som vi har ätit och tänkte nu presentera vissa av dom för er… kanske ni ser något som ser smarrigt ut 🙂


Vi har också märkt att maten skiljer sig mycket åt beroende på vilket bolag man flyger med…
Brittish Airways har t.ex. mat som är lagom kryddad, American Airlines vågar inte krydda sin mat alls och Quatar kryddar så man måste ha massor av vatten att svälja ner maten med (och vi gillar stark mat).

Hittade ni något smarrigt?

Vore kul att veta om ni gillar flygplansmat?! Är det flertalet som inte gillar det eller är det en myt att flygplansmat inte är gott?

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply