Tema: Tid För Tvättid!

Nu är vi inte riktigt säkra på om det finns tvättomater i Sverige men om de finns så är de nog bara begränsade till storstäderna som Stockholm, Göteborg & Malmö. Jag vet med säkerhet att vi varken har det i Åhus eller Kristianstad!
Varför finns det inte tvättomater i Sverige?
Det är ju supermysigt… köpa en kopp kaffe på Starbuck, starta en tvätt, slå sig ner i en stol och för en gångs skull bara ta det lungt.
Allt focus just då är att man ska sitta i lokalen under den tiden som kläderna tvättas och nog är det kvalitetstid allt?! Kanske man har en rykande färsk tidning som man bläddrar i eller så sitter man och minglar med andra personer som är på stället. Oavsett vad man gör så är detta tid som är avsatt för att sitta och vänta på tvätten.

I Sverige så ägnar man sig aldrig bara åt tvätten… det finns inte tid! Om man har hus så startar man en tvätt och sedan gör man annat. Om man bor i lägenhet så måste man visserligen boka en tid som är avsatt för tvätt men man sitter ju inte där och väntar utan man kutar upp till lägenheten och pular med annat under tiden som man väntar på att tvätten ska bli klar!
Hur kan det komma sig att svenskar inte har tid till tvättid?
Dessutom är tvättmaskinerna STORA inne på tvättomater = Perfekt!

Nu hade vi turen att hamna på en tvättomat i Florida som dessutom hade pyntat inför Halloween. Det eller så har det begåtts ett mord!


Så nu är det hör tid för Sverige att skaffa tvättomater och för svenskarna att gå dit och börja tvätta där, håller ni med?

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply