The Majak Way att resa

Våra biljetter för att få komma på färjan till Polen var instoppade i passen. Det som var synd var att vi inte fick information om att boardingkorten fanns inne i passet så när vi skulle köra på färjan blev det tvärstopp och snabbt som tusan fick jag springa tillbaka till killen med biljetterna (som by the way såg lite ut som Erik Saade).

Efter att jag hämtat andan igen hittades boardingkorten och vi var på väg.

Positivt – vi var på väg.

Nackdel – alla hytter var slutsålda och vår köplats blev inte alls lika bra.

Tydligen flyr alla den svenska sommaren just nu för kölistan på hytter var lång.

Till slut lyckades vi få varsin sovplats… i varsin hytt. Jag hamnade i delad kvinnohytt och Mini i en hytt för bara män.

Inne i min hytt satt en väldigt trevlig äldre dam. Hon åt en macka och drack te. Jag presenterade mig och sa att jag skulle gå och spana in min mans hytt också. Då pekade hon på en sängplats ovanför sig och sa att Mini kunde sova där om det inte kommer fler till hytten. Mini hade en väldigt (väldigt, väldigt) alkoholpåverkad man i sin hytt och på tal om alkoholpåverkad så var mannen som jobbar på PolFerries i receptionen också berusad – nej helt ärligt han var full så efter ett tag så kom det någon annan och tog över för han kunde inte göra någonting för han bara flummade rundor!

Jo jag vet att det låter som en saga men det är faktiskt sant – vartenda ord jag skrivit!

Det finns en sådan på väggen mitt emot receptionen – den borde den anställde ha blåst i 🙂
The Majak Way att resa

Mini i väntan på om det kommer fler kvinnor till hytten. Det finns lounge där man kan sitta ifall man inte får någon hytt
The Majak Way att resa

Leave a reply