Träning och hälsa!

Ombord på Azamara har man möjlighet att träna och äta nyttigt under hela vistelsen om man så önskar. Mini smittades av och var ute och sprang på däck i en hel halvtimme igår = väldigt imponerande! Att sedan Emma sprang 80 varv är ju en helt annan story 😉

 

Här finns fullt utrustat gym och SPA och det erbjuds bland annat yoga och stretching här. Jag har under hela veckan planerat att jag ska testa renlevnadssättet men som ni förstår av matkome- inlägg och frosseri så har jag lyckats hålla mig till en enda nyttighet… smoothie till frukost. Äkta bär i mängder, mixade till härliga nyttiga smoothies. Det bästa av allt… de ingår, alltså betalar man inget extra för godsakerna. Jag började mina dagar med smoothie som hette Energy och som var ljuvlig!  

 

Idag bär det av hem till Sverige igen och vi hade gärna stannat och kryssat vidare med Azamara Journey. Vilket fartyg alltså och vilken upplevelse att vara här!!!

Med oss hem tar vi en mängd nya vänner och underbara minnen samt inlägg från alla hamnar och allt i mängder… ses hemma i Sverige 😉

21 comments

 1. Välkomna hem...
  Nu längtar vi till er nästa resa...

  Reply
 2. Vad roligt ni kommer hem!

  Reply
 3. Att man kan frossa i sig och sedan träna wow vad lyxigt

  Reply
 4. Vilket fantastiskt skepp!

  Reply
 5. Kämpa på mini du är såååå duktig

  Reply
 6. Hur många varv sprang Mini då?

  Reply
 7. Fick inte morris träna?

  Reply
 8. Jag har varit på ett fartyg där de hade en bana men den var inomhus inte utomhus så er ser bättre ut!

  Reply
 9. Vad kul att träna mitt ute på havet

  Reply
 10. mmmm vad gott drickan ser ut som du dricker!

  Reply
 11. Hur långt blev 80 varv? :O
  Oj så mkt smoothie man kunde välja på :)

  Reply
 12. wow, vad häftigt att träna där!

  Reply
 13. Smidigt att kunna springa lite också :)

  Testade inte du på det? :)

  Reply
 14. Drack du bara smoothies.......eller sprang även du?

  Reply
 15. Härligt!

  Reply
 16. Härliga bilder :)

  Reply
 17. så mysigt ni har det!

  Reply
 18. Nu hittade jag hit igen. Följde en länk för ett tag sedan men den ledde mig rakt ut i cyberrymden.....
  Hoppas ni har haft en skön sommar!

  Reply
 19. Smoothien Energy verkade god! :)

  Reply
 20. En sån resa skulle jag behöva åka på ;-)

  Reply
 21. Att träna på en resa är något som inte alls lockar mig, kanske för att jag inte är något träningsfreak vem vet! Men jag förstår ändå bekvämligheten med att ha ett gym på hotellet (eller i det här fallet på båten), det kan ändå ge en hel del och så mycket tid lägger man ju ändå inte ner på det så att man missar resmålet!

  Reply

Leave a reply