Utmanad av Johanna!

Johanna har utmanat oss och då antar vi självklart utmaningen:

10 SAKER OM OSS SJÄLVA:

1. När vi går och lägger oss så har vi en ramsa som vi säger (vårt sätt att säga godnatt på) som tar ca: 40 sekuder. Vi kanske delar med oss av den senare vid något tillfälle 🙂
Man kan säga att det är lite av en tvångstanke från bådas håll att säga ramsan innan man somnat!

2. Vi döper många av våra saker… våra kamera t.ex. heter Blackie och gosedjuret i sovrummet heter Snojsen (en stor hund som ligger på sängen ibland)

3. Mini vill hemskt gärna ha ett saltvattensakvarie… Annika säger att vi måste vänta eftersom det kostar så hemskt mycket att starta upp!

4. Annika vill hemskt gärna ha 2 marsvin. Ett nakenmarsvin som ska heta Skinny & en lurvig figur som ska heta Isis. Mini säger att han inte vill ha gnagare! Hmmm får se om det kommer gnagare längre fam 🙂

5. Mini är oerhört höjdrädd men gör ändå alla galna äventyr, även om det innefattar väldigt höja höjder. Den ända gången han avstått är karusellerna i Las Vegas uppe på taket!

6. Annika har haft riktig spindelfobi och fått hjälp med det hos psykolog. Idag är det mycket bättre men hon har fortfarande svårt för källarspindar (men vem har inte det)!

7. Vi har 4 stycken externa hårddiskar där vi säkerhetskopierar alla våra bilder på. Man kan inte vara nog försiktig med sina bilder! Våra foton är något av de saker som vi uppskattar mest!

8. Vi har bestämt oss att vi varje år, när vi firar bröllopsdag, ska göra något speciellt och minnesvärt. En sak är att vi inför varandra ska förnya våra löften!

9. Hos oss finns inget ditt & mitt… allt är vårt tillsammans (jo vi vet sliskigt gulligt)!

10. Vi älskar skräckfilmer med det är inte alla skrsäckisar vi kan se för Annika är så lättskrämd. Annika vill se filmen Paranormal Activity men Mini tycker inte att det är en bra idé!

 Oj detta var mycket svårare att komma på än vad man kan tro…

Någon av er som antar utmaningen?

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply