Utmaning!

Vi blev utmanade av PrincessemmaJessi91P0lly & Svenssonsmaria så nu är det hög tid att vi faktiskt genomför det eller hur?! Bättre sent än aldrig brukar det nog bestämt heta!

 

Varför började ni blogga?

Samtidigt som vi började planera vårt bröllop så flyttade Junior (Annikas barndomsvän och tärna) till Stockholm. Hon var jätteledsen att hon missade vad som hände i planeringen eftersom vi var så långt borta från varandra. Det var då idén med blogg kläcktes. Sen har vi också släkt i Polen som gärna ville veta hur det var med oss så att börja blogga blev plötsligt ett bra alternativ!

 

Vilka bloggar följer du?
Oj… denna är inte enkel. Jag skulle vilja påstå att vissa av oss blivit som en stor bloggfamilj. Alla som tillhör bloggfamiljen är bloggar som vi (läs Annika) läser. Vi är ett ganska så stort gäng nu och det känns som att vi alla läser varandras bloggar. Alla som tillhör denna “bloggfamilj” vet nog vilka ni är och alla dessa underbara människors liv följer vi (läs Annika). Det är mestadels tjejer/kvinnor med undantag för en och annan kille som tillhör familjen! Bloggarna handlar om allt och då menar vi verkligen allt… från vardagsbetraktelser, planeringar, design, hundar, foton, problem, tävlingar, träning, fotboll, livet… ja allt man kan tänka sig!
Känner ni i bloggfamiljen samhörigheten? Ps: jag hade gärna länkat till alla dessa fantastiska bloggar men p.g.a. att det hade tagit så fasligt lång tid så tänkte vi att alla ni vars bloggar vi följer… ni vet ju det eller hur!?

Favoritfärg?

Annika: Rosa och svart  Mini: Blå


Favoritfilm?

Annika: The Butterfly Effect  Mini: Braveheart


Vilket land/länder drömmer du om att få besöka och varför?

Vi har som mål att vi ska se hela världen och uppleva så mycket som bara möjligt så det är svårt att bara rabbla länder eftersom det finns över 200 st 😉

Det som ligger högt på listan nu är att kryssa runt i Karibien. Madagascar och Seychellerna är också lite extra lockande och Tahiti och Chile och… hahahaha listan kan som sagt göras lång! Varför vi vill besöka länderna? Uppleva, uppleva och uppleva. Det finns så mycket att se och göra i varje land!

 

Och sedan ska man välja 5 bloggar som man ska skicka denna utmaning till och då säger vi såhär… Vi utmanar ALLA som inte redan gjort denna utmaningen och som vill göra den 😉

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply