Vad Säger Molnen!

Redan när jag var liten så tittade jag upp bland molnen och fantasin letade fram diverse figurer, djur och saker skapta av moln.
Tyvärr så är min fantasi så livlig så om jag såg en kyckling på en cykel så var jag helt ensam om att se detta och hur mycket jag än försökte förklara för alla var de skulle titta för att se kycklingen på cykel så var det inten annan som kunde hitta molnet jag menade och se exakt vad det var jag såg.
När Mini och jag träffades så visade det sig att vår fantasi tydligen är precis lika livlig och plötsligt kunde vi bägge se samma saker. En krokodil i glasögon som Mini hittade såg jag precis lika tydligt och när molnen efter hand flyttade sig och krokodilen blev en mask som spelar basket så såg vi det bägge två.

Nu när jag tänker efter… det var nog i denna vevan som jag insåg att vi var soulmates 😉
Men ett moln som alla kan se (och om ni inte kan det så är det något fel på er fantasi) och som är supertydligt är ett moln som vi såg när vi strosade runt på stranden i South Beach…

Nog kan ni väl se att det är en fisk???

11 comments

 1. ja! grym bild!

  Reply
 2. Där skulle man kunna tänka sig att vara!

  Reply
 3. hihi så gulligt att ni har samma fantasi där :D

  klart vi ser att det är en firre :D

  Reply
 4. Jag kan ha väldigt livlig fantasi jag med. Fast jag har nog, nu då jag tänker efter, aldrig kollat på just moln så mycket. Men krokodiler och glasögon och basketspelande maskar låter verkligen jätteroligt! Jag kanske borde kolla lite mer på molnen och se om jag också kan hitta såna roliga moln... :) (Och ja, självklart ser jag att det där är en firre!)

  Reply
 5. Helt klart en fisk.=)

  Reply
 6. Fin bild!:)

  Reply
 7. En guldfisk :D

  SV:näe verkligen inte:(

  Reply
 8. Klart jag ser att det är en fisk. :-)

  Reply
 9. Klart att jag ser att det är en fisk! En riktig baddare dessutom! Har lagt ut ett restaurangtips i Prag om du är sugen att kika.

  Reply
 10. ser ju jätte tydligt att det är en fisk!

  Reply
 11. Ja, häftigt! ^^

  Reply

Leave a reply