Vänner För Livet!

Det är inte ovanligt att man träffar massor med nya människor när man är på semester oavsett om det är charter, rundresa eller kryssning. Vi träffade Ron & Vanessa under en kryssning på Hawaii för flera år sedan och vi har fortfarande kontakt med varandra och vi har tågluffat i Europa tillsammans = vänskap!

Under denna kryssning har vi träffat flera människor från flera olika länder men även här har vi haft turen att träffa vänner som vi kommer att hålla kontakt med efter kryssningen och vi har redan planerat att de ska hälsa på oss i Sverige nästa år! När man bokar sin kryssning så väljer man om man vill ha ett bord för 2 eller fler under middagen. Vi gjorde inget val och hamnade bredvid Amanda och Christoffer, ett par som är från USA och som är på sin smekmånad. Vi har så himla roligt ihop!

Under dagarna som vi ligger i hamn så är vi iland och även om vi oftast valt olika utflykter (bortsett från 1) så ses vi alltid vid middagen.

Efter middagen så går vi antingen och tar en drink, kollar på shower eller spelar minigolf (jodå det finns minigolfbana här också).  Kvällarna/nätterna avslutas sedan alltid i bubbelpoolen!
 

Det är så underbart när man känner att man ”klickar”. Eftersom vårt flytande paradis tar oss från plats till plats så har vi massor med tid att umgås och bara njuta av livet!!!

Ni som är sugna att ta reda på mer om kryssningen vi är på eller andra kryssningar… klicka HÄR

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply